Mighty Millers Brewing Co.

Hogyan
működik
Hova
szállít
unk
Söreink Árak/
adatok
Adatvédelmi
tájékoztató
Általános
tájékoztató

Általános tájékoztató

Csomagküldő

Név: Mighty Millers Brewing Company Kft.

Székhely: 9011 Győr, Külső Vasút sor 17.

Cégjegyzékszám: 08-09-029439

A bejegyző bíróság megnevezése: Győr-Moson-Sopron megyei cégbíróság

Adószám: 26154109-2-08

Központi telefonszám: +36 70 349 6170

Központi e-mail: mmbc.brewing@gmail.com

Csomagok kézbesítését, amennyiben arra nem vonatkozik a hászhosszálítási ajánlatunk, a Fox Post Zrt. szolgáltatásának igénybevételével tudjuk nyújtani. 

FOXPOST Zrt. - FoxPost Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Cégjegyzékszám: 10–10-020309 – Egri Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 25034644-2-10

Székhely: Magyarország, 3200 Gyöngyös, Batsányi utca 9.

Telephely: Magyarország, 1097 Budapest, Táblás utca 36-38.

Üzleti tevékenység helye: Magyarország

Telefon: +36 1 999 0369

E-mail: info@foxpost.hu

A házhozszállítás, csomagküldés tárgyát képező termékek leírása megtalálható ezen honlap Elérhető sörök menüpontjában. A termékek ára az Árak/adatok menüpont alatt került feltüntetésre. 

Minimális rendelhető mennyiség: 12db

Az ország egész területére küldünk csomagot a Fox Post segítségével, ezt azonban csak díj ellenében tudjuk megtenni.(részletek itt).

Fizetési lehetőségek: Előre utalással utalásos számla ellenében,  Készpénzes fizetésre Foxpost csomagküldő szolgáltatás igénybevétele esetén utánvéttel van csak lehetőség, melynek díja szintén a Megrendelőt terheli.

A rendelés menete: A rendelést E-mailben: mmbc.brewing@gmail.com vagy Facebookonprivát üzenetben lehet elküldeni. A megrendelés után a Megrendelő által megadott E-mail címre küldünk egy megerősítő E-mailt, melyben a megrendelés minden fontos részletet feltüntetjük, valamint csatoljuk az utalandó, vagy a készpénzben fizetendő összegről szóló számlát is. Erre az üzenetre a Megrendelő küld egy jóváhagyó választ, valamint átutalás esetén utalja az utalandó összeget, mely után a csomag postázásra, vagy kiszállításra kerül.

A szerződéstől való elállás szabályai

A megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül lehet elállni a szerződéstől és ezen határidőn belül kell visszaküldeni a megrendelt terméket.

Az elállási jog a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolható.

A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, az MMBC nem vállalja e költség viselését, de ezen felül a fogyasztót más költség nem terhel.

Nem gyakorolható az elállási jog, amennyiben a termék az átadást követően felbontásra kerül. 

Az MMBC a termék székhelyére történő visszaérkezését követően legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a visszaküldött termék vételárát. 

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja. Bármely visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

Panaszkezelés

Célunk, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsünk. Amennyiben mégis valamilyen panasz merül fel a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panasz a megadott elérhetőségeink bármelyikén közölhető.

Az MMBC a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja és a panasz indokoltsága esetén azt orvosolja. Ha a megrendelő a panasz kezelésével nem ért egyet vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, úgy az MMBC a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak.

Az MMBC az írásbeli panaszt 30 napon belül írásban megválaszolja, álláspontját megindokolva. Az MMBC panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig megőrzi és azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

A panasz elutasítása esetén fogyasztóvédelmi hatósági vagy békéltető testület előtti eljárás kezdeményezhető.  A  békéltető testület hatáskörébe tartozik a  fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A  békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a  fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a  felek között, ennek eredménytelensége esetén az  ügyben döntést hoz a  fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében.

A fogyasztóvédelmi hatóságként elsőfokon a megyeszékhely szerinti járási hivatal (9023 Győr, Szabolcska u. 1/A; Tel.: 96 795 043; E-mail: hivatal.gyor@gyor.gov.hu), másodfokon országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el.  

Az illetékes békéltető testület a Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület (9021 Győr, Szent István út 10/a; Tel.: 96 520 217)

Facebook Instagram